Spejdere fra alle korps i Danmark og anderkendte korps fra andre lande er velkomne til at leje sig ind på Hylkedam. Her er gode lejr-, aktivitets-, kursus- og overnatningsmuligheder og uanset størrelsen på arrangementet kan vi som regel finde plads til jer. Vi lejer selvfølgelig ud til andre hvor der er ledig plads men til en højere pris. Hylkedam er fortrinsvis til for spejdere, børn og unge. 

Du får inden lejemålets start tilsendt en nøglekode og kan ved hjælp at denne få adgang til det du har lejet.

Hylkedam lejes ud efter følgende regler:

Hverdage:

Dagarrangement og aftenarrangement fra kl. 8.00 til kl. 23.00.

Døgnarrangemet fra kl. 14.00 til kl. 12.00 den efterfølgende dag.

Weekender:

Vi lejer KUN ud i hele weekender, d.v.s. fra fredag kl. 16.00 til søndag kl. 15.00. Længere perioder der løber hen over weekender kan også lade sig gøre. Booking lørdag til søndag uden yderligere dage vil blive afvist.

Lejrpladser:

Udlejes i forhold til hvor mange I er. Det vil sige at I skal fylde en lejrplads op, før der lejes en mere. Se deltagerpris under Priser.

Ønsker I at reservere mere end een lejrplads betales der mindstepris for den/de ekstra der lejes. Dette er prisen der vises ved booking. Vi har desværre ikke mulighed for at vise personpriser ved booking.

Priser og lejebetingelser kan du se ved at klikke. Bemærk at der i prislisten kun vises priser for spejdere. Andre lejere skal tillægge procentværdien i følge prislisten.

Overvejer du at leje hytten og/eller lejrpladser så udfyld formularen på vores Bookingside. Husk at oplyse så meget som muligt.

Når du har indsendt dine oplysninger vil du få tilsendt en kontrakt som du selvfølgelig skal læse og acceptere inden den er gældende.

Vi følger persondataloven som du kan se mere om under menuen Informationer.

Har du spørgsmål i øvrigt er du velkommen til at kontakte vores udlejer.

 

UDLEJER:

Kontakt kan udover på denne hjemmeside opnås på telefon eller mail.

Mail: hylkedam@spejder.dk

Mobil: +45 23 26 24 49(ikke sms)